Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Camping Vrede Oord voorthuizenAdresgegevens Kieftveen 37
3781PP Voorthuizen
Telefoon
T 0342 - 471 475
Openingstijden
Ma08:00 - 17:00 u
Di08:00 - 17:00 u
Wo08:00 - 17:00 u
Do08:00 - 17:00 u
Vr08:00 - 17:00 u
Za08:00 - 17:00 u
Zo08:00 - 17:00 u

Camping Vrede Oord is een camping die gelegen is aan de rand van Voorthuizen. Het is een prachtige camping waar je zowel met als zonder kinderen met veel plezier vakantie kunt vieren.

Je kunt daar op de prachtige Veluwe, aan de rand van Nationaal Park 'De Hoge Veluwe', een heerlijke vakantie in het groen beleven. Op onze kleinschalige camping met ruim 230 staanplaatsen verblijft u in een luxe stacaravan voor vier tot acht personen. De stacaravans staan op een afgebakende plek van 100 tot maar liefst 200 vierkante meter, waardoor u van uw privacy kunt genieten. Uw plek is van alle gemakken, zoals water, gas en elektra, voorzien. Wij beschikken over mooie grasterreinen met schaduwrijke plekken.

Boek hier uw topvakantie.

Laden...

Uw wilt uw huisdier gezellig meenemen op vakantie, dat is bij ons geen probleem. Zij zijn eveneens van harte welkom op onze camping. Gaat u op zoek naar gezelligheid, dan bent u op het juiste adres in onze kantine. Hier kunt u altijd terecht voor een lekker hapje of drankje. U kunt hier ook terecht voor gewoon een gezellig babbeltje, portje darten of sjoelen. Tevens is er voor een ieder een animatieprogramma en zijn er leuke speelterreinen voor jong en oud.

voorthuizen, alles van, vrede oordvoorthuizen, alles van, vrede oord

Vanuit onze camping kunt u zo een fiets- of wandeltocht maken door de prachtige natuur, langs de vele vennen, heiden, zandverstuivingen, bossen en beekjes die het gebied rijk is. Of maak een heerlijke ochtendwandeling in het bos en sta oog in oog met een ree, edelhert of everzwijn.

Op zoek naar vertier dan kunt u bij de vele museums, attractieparken of op één van de vele evenementen in ons gezellige dorp Voorthuizen terecht.

Bij Camping Vrede Oord vindt u:
• Mooie grasterreinen met schaduwrijke plekken
• Ruim 230 staanplaatsen
• Afgebakende plaatsen van 100m² tot 200m²
• Gezellige kantine
• Wasserette
• Aansluitingen met meter voor elektra, water, aardgas, tv en binnenkort wifi
• 's Zomers regelmatig animatie
• Huisdieren toegestaan

voorthuizen, alles van, vrede oord

Bent u op zoek bent naar natuur, een gezellig winkelcentra of een dagje uit? Door de centrale ligging heeft u een ideaal vertrekpunt om te beginnen aan een mooie dag. Met een vakantie op de Veluwe zal u volop van de rust genieten. Kortom, de camping die zijn naam eer aan doet!

Graag tot ziens op ons stacaravanpark!

 

voorthuizen, alles van, vrede oord


« terug


Campings - Caravans - Recreatie - Vakantie - Vakantiepark