Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Tuinwinkel De Ganzenbeek - VoorthuizenAdresgegevens Apeldoornsestraat 28
3781PN VOORTHUIZEN
Telefoon
T 0342-472162
F 0342 47 5072
Openingstijden
Ma13:00 - 18:00 u
Di09:00 - 18:00 u
Wo09:00 - 18:00 u
Do09:00 - 18:00 u
Vr09:00 - 18:00 u
Za09:00 - 17:00 u

Welkom bij De Ganzenbeek!

De meest complete tuinwinkel van Voorthuizen en omstreken.

In onze tuinwinkel vindt u alles voor uw tuin en huis. Of u nu op zoek bent naar tuingereedschap, tuinplanten, een leuke accessoire voor in huis, een robotmaaier of een kamerplant. In onze tuinwinkel slaagt u altijd.

Laden...

Sfeer, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De ervaring en deskundigheid die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, gebruiken we om u op een persoonlijke wijze te adviseren.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, winkel

Tuinwinkel

In onze tuinwinkel vindt u een enorm assortiment buitenplanten, bomen en hagen. Ook vindt u de bijbehorende tuinmaterialen: meststoffen, gereedschappen en bestrijdingsmiddelen.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, meststoffen

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, tuingereedschap

Kamerplanten

Wij hebben een enorme keuze aan kamerplanten. Ook voor potterie, potgrond en meststoffen kunt u bij Tuinwinkel de Ganzenbeek terecht. Wij zorgen ervoor dat u plant netjes in de pot wordt gepoot.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, decoratie

Cadeauwinkel

Op zoek naar een leuk cadeau, of een accessoire voor uw eigen interieur? Loop binnen bij de cadeau- en sfeerwinkel van de Ganzenbeek.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, accessoires

U vindt hier accessoires van diverse bekende merken. U kunt ook kiezen voor onze unieke cadeaukaart.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, cadeauwinkel

Machinehandel

De machinehandel vormt een belangrijk onderdeel van onze tuinwinkel. De afgelopen jaren is onze machinehandel uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de gehele omgeving. Op de eerste verdieping in onze tuinwinkel vindt u een uitgebreid assortiment machines, zoals: zit en loopmaaiers, bladblazers, heggenscharen, veegmachines, bosmaaiers, kettingzagen, houtversnipperaars, gazontrimmers, hogedrukreinigers.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, tuinmachines

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, zitmaaier, veegmachine

In de werkplaats kunt u terecht voor het onderhoud van al uw tuinmachines. Ook hebben wij diverse machines in de verhuur.

Robotmaaiers

U wilt uw gazon - zonder al te veel moeite - in optimale conditie behouden? De robotmaaiers van Tuinwinkel de Ganzenbeek uit Voorthuizen vormen de uitkomst. Merken: Wolf Garten, Husqvarna, Oleo-Mac. Volledig automatisch, een perfect gesneden gazon en bijzonder compact. Wilt u advies of wilt u een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie? Neem contact met ons op.

voorthuizen, alles van, ganzenbeek, grasmaaier


« terug


Bloemen en Planten - Bloementeelt - Bomen - Cadeau-Artikelen - Robotmaaier - Tuinartikelen - Tuincentra