Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Van Beek's Rijwielhandel - VoorthuizenAdresgegevens Verbindingsweg 29A
3781LR Voorthuizen
Telefoon
T 0342-473624
Openingstijden
Ma08:00 - 18:00 u
Di08:00 - 18:00 u
Wo08:00 - 18:00 u
Do08:00 - 18:00 u
Vr08:00 - 21:00 u
Za08:00 - 17:00 u

Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen

Van Beek's Rijwielhandel, een familiebedrijf met 30 jaar service, kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel.

Wij hebben voor u:

  • Nieuwe fietsen;
  • Gebruikte fietsen;
  • Elektrische fietsen;
  • Verhuur van fietsen;
  • Fietsplan;
  • Reparatie.

Op dit moment kunnen we u in onze winkel een assortiment laten zien van ruim 1000 nieuwe- en gebruikte fietsen. In elke prijsklasse bieden wij u kwaliteit en garantie tegen concurrerende prijzen.

Voor meer informatie kijk hier.

Laden...

Nieuwe fiets

Wij hebben voor u de nieuwste modellen van Batavus, BSP, Gazelle, Kreidler en Sparta staan. Van deze merken hebben wij de nieuwste modellen, van kinderfiets tot aan de elektrische fietsen. Ook alle mogelijke fietsonderdelen en accessoires zijn hier ruim voorradig. Wij leveren de fietsen met een "Brons" servicepakket. De actiemodellen met een inruilactie worden geleverd met een "Goud" servicepakket.

Kijk hier voor uw nieuwe fiets.

voorthuizen, alles van, nieuwe fiets, van beek rijwielhandel

Gebruikte fiets

Wij hebben honderden gebruikte fietsen, in alle soorten, maten en prijsklasses. Van stationsfiets tot zo goed als nieuw. Tevens staan hier 250 overjarige nieuwe modellen kinder-, stads-, elektrische- en sportieve fietsen tegen messcherpe prijzen of inruilacties. Al onze gebruikte fietsen zijn geheel nagezien, schoongemaakt en worden geheel compleet en 100% rijklaar afgeleverd. Fietsen vanaf € 125,- worden zelfs voorzien van 3 maanden garantie.

Zoek hier een gebruikte fiets uit.

voorthuizen, alles van, gebruikte fiets, van beek rijwielhandel

Elektrische fiets

"Altijd de wind in uw rug". Wij besteden veel aandacht aan elektrische fietsen. U vind bij ons de nieuwste modellen en kleuren, daarnaast hebben wij ook een assortiment gebruikte elektrische fietsen en vele overjarige modellen tegen zeer scherpe prijzen.

Kies hier uw elektrische fiets.

voorthuizen, alles van, elektrische fiets, van beek rijwielhandel

Verhuur van een fiets

Bent u op vakantie op de Veluwe en u wilt genieten van de prachtige natuur? Doe dat eens op een gehuurde fiets van ons. De Veluwe biedt u namelijk een uitgebreid netwerk aan fietspaden en fietsroutes langs heidevelden, door de bossen en langs de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Geniet van de Veluwe op één van onze huurfietsen.
Twijfelt u over de aanschaf van een elektrische fiets of wilt u gewoon genieten van de vele fietsroutes op de Veluwe, huur dan één van onze luxe en comfortabele elektrische fietsen.

Reserveer een huurfiets

voorthuizen, alles van, huurfiets, van beek rijwielhandel

Servicepakket

Bij de aanschaf van uw nieuwe fiets heeft u de keuze uit verschillende servicepakketten. Deze servicepakketten zijn ontstaan als antwoord op de vele internetaanbieders en prijzen.
Op deze manier kunt u bij ons terecht voor internetprijzen maar ook voor ouderwetse service, kwaliteit en nazorg. Aan u de keuze.

Zoek uw servicepakket uit.

voorthuizen, alles van, servicepakket, van beek rijwielhandel

Fietsplan

Een fiets van de zaak? Dat kan. Het fietsplan en de werkkostenregeling: Hoe zit het?
Al sinds 1995 kunt u via uw werk voordelig een fiets bestellen en deze met uw brutoloon terug betalen. Werkgevers die al gebruik maakten van deze regeling kunnen dat met de komst van de werkkostenregeling gewoon doorzetten. Het fietsplan blijft namelijk op soortgelijke manier mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

voorthuizen, alles van, fietsen, van beek rijwielhandel

Reparaties

In onze moderne werkplaats worden al onze nieuwe- en gebruikte fietsen vakkundig nagezien en tip top afgeleverd. Ook voor al uw fietsreparaties staan onze vakbekwame monteurs voor u klaar. 's Morgens gebracht, 's avonds klaar.
Tijdens uw reparatie stellen wij gratis een leenfiets ter beschikking. Bij reparatie van een elektrische fiets zorgen wij voor een elektrische leenfiets. Maak een afspraak.

Wij hopen u graag in onze winkel te mogen ontvangen, de koffie staat klaar. Kom Fietsshoppen bij van Beek's Rijwielhandel.

Wij staan klaar voor u met 1500m² Fietsplezier.


« terug


Fietsen en Bromfietsen - Fietsverhuur - Reparatie