Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Sfeervolle kerst in Gelderse Vallei

Sfeervolle kerst in Gelderse Vallei
Voorthuizen Geplaatst 19 december 2018

Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseert tijdens de kerstdagen allerlei activiteiten voor patiënten en bezoekers.

Sfeervolle kerst in Gelderse Vallei

Er zijn kerstconcerten, heerlijke kerstdiners en kerstvieringen. Hiermee bezorgt het ziekenhuis patiënten en hun familie een warm kerstgevoel, ondanks het feit dat iedereen het liefst thuis is met de kerstdagen.

In de periode voor kerst zijn er 2 concerten in de centrale hal van het ziekenhuis. Woensdag 19 december het V'Allure vrouwenkoor uit Veenendaal en op donderdag 20 december speelt Musicamare uit Ede. Allen van 18.30 uur tot 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Kerstdiner

De koks van Ziekenhuis Gelderse Vallei bereiden tijdens de kerstdagen een lekker kerstdiner voor patiënten. Familie van patiënten kan mee-eten. Het bestellen van het kerstmenu, of andere gerechten en tussendoortjes naar ieders wens, gaat via het bijzondere maaltijdsysteem At Your Request.

Kerstviering

Donderdag 20 december is er een kerstviering op de afdeling ouderengeneeskunde en op maandag 24 december is het kerstfeest op de kinder- en jongerenafdeling. De kinderen maken een kerststukje, luisteren naar een kerstverhaal en genieten van een gezellige kerstlunch. Eerste kerstdag is er een kerkdienst voor patiënten en familie en worden er kerstliedjes gezongen op diverse afdelingen. Tijdens tweede kerstdag is er op diverse afdelingen muziek en worden er gedichten voorgelezen.

Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen zijn poliklinieken, spreekuurcentra en bloedafname laboratoria gesloten. Dit geldt voor alle locaties in Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen.

De medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei wensen iedereen prettige kerstdagen en een gezond 2019.

AH Bonus

Meer informatie | Ziekenhuis Gelderse Vallei | Alles van Voorthuizen | Agenda evenementen Voorthuizen

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Allesvan Voorthuizen
Adresgegevens
Rijksweg 59
3781LT Voorthuizen
Telefoon
T 31653739080


Voorthuizen loopt
Meubelspuiterij Hofmeijer
Alex van den Brom containerverhuur
Gall & Gall Voorthuizen
Auto Versteeg Buurman B.V. Voorthuizen
Tuinwinkel De Ganzenbeek - Voorthuizen