Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Bestuurder verdwenen na ongeval

Bestuurder verdwenen na ongeval
Voorthuizen Geplaatst 19 november 2018

Na een ongeval op de Brugveenseweg in Voorthuizen was de bestuurder verdwenen.

Bestuurder verdwenen na ongeval

Op de Brugveenseweg heeft afgelopen vrijdagavond omstreeks 21:30 uur een ongeval plaatsgevonden. Een auto kwam in botsing met een boom langs de weg en belande daardoor deels in de slot. Na het ongeluk zag een getuige een man wegrennen. Deze man ging over een hekwerk het bos in bij de Brugveenseweg.

Poolse man

De politie in met vijf auto's en ongeveer 10 agenten op zoek gegaan naar de man. Volgens de inlichtingen bij de politie zou de man gewond moeten zijn. De gezochte man werd uiteindelijk niet gevonden. Uiteindelijk melde na verloop van de tijd een Poolse man die melde dat hij de bestuurders van de auto zou zijn.

Bloedresten

De Poolse man heeft een blaastest ondergaan, maar hieruit bleek dat hij niet gedronken had. Maar de Poolse man was niet gewond, maar op de airbag van de auto zaten bloedresten. Hieruit kon de politie opmaken dat de bestuurder van de auto we degelijk gewond zou moeten zijn. In eerste instantie was het niet duidelijk waar de bestuurder van de auto zou moeten zijn. Hiervoor werd ee speurhond ter plaatse geroepen om de man op te sporen, maar later is de hond toch weer gecanceld.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. De politie maakt later een proces-verbaal op tegen de eigenaar van de auto.

AH Bonus

Meer informatie | Alles van Voorthuizen | Agenda evenementen Voorthuizen

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Allesvan Voorthuizen
Adresgegevens
Rijksweg 59
3781LT Voorthuizen
Telefoon
T 31653739080


Dorpsvisie Voorthuizen
Meubelspuiterij Hofmeijer
Auto Versteeg Buurman B.V. Voorthuizen
Van Beek Mode Voorthuizen
Camping Vrede Oord voorthuizen
Vakantiepark Ackersate - voorthuizen