Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort
Amersfoort
- maandag 30 december 2019 vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur
Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort


Deze kerstvakantie beleef je sprookjesachtige avonturen in DierenPark Amersfoort tijdens de Warme Winteravonden.

Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

"Vier avonden lang wordt ons dierenpark omgetoverd tot een extra sfeervol winterpark met duizenden lichtjes, de lekkerste hapjes en swingende livemuziek", vertelt projectleider Hylke Steggerda. "Tussen 27 en 30 december sluiten we het jaar feestelijk af met onze bezoekers."

voorthuizen, alles van, dierenpark amersfoort

Extra lang geopend

De Amersfoortse dierentuin is deze vier dagen tussen kerst en oud en nieuw extra lang geopend. "Jong en oud worden tussen 16.00 en 20.00 uur ondergedompeld in een extra sfeervolle winterbeleving", aldus de projectleider. "Denk aan een magisch verlicht park met een sleebaan, winterse lekkernijen bij de eetkraampjes en muziekoptredens. Een verhalenverteller neemt jonge dierenfans mee in een winters verhaal en wie langs de dierbewoners wandelt, kan zomaar sprookjesachtige illusies tegenkomen in het donker ..."

voorthuizen, alles van, dierenpark amersfoort

Winters aangekleed

Ook de rest van de kerstvakantie is het park winters aangekleed en valt er genoeg te beleven. "Bezoekers kunnen elke dag mee met een gratis rondleiding langs de dieren, waarbij een Gids winterse weetjes vertelt over de dierbewoners. Kleine avonturiers kunnen hun dierenkennis testen met een gratis speurtocht", aldus Hylke. "Ook kun je de hele kerstvakantie van de sleebaan duiken." Tijdens Warme Winteravonden van 27 t/m 30 december kunnen bezoekers tussen 16.00 en 20.00 uur voor € 13,50 naar binnen in DierenPark Amersfoort.

test

Meer informatie Dierenpark Amersfoort

« terug
Allesvan Voorthuizen
Adresgegevens
Rijksweg 59
3781LT Voorthuizen
Telefoon
T 31653739080


Hubo XL - Voorthuizen
Ruitersportcentrum M&M - Voorthuizen
Tuinwinkel De Ganzenbeek - Voorthuizen
Bruna Voorthuizen
Jumbo Voorthuizen
Van Top tot Teen