Alles van Voorthuizen
Bekijk de agenda

Spanning rond Sinterklaas

Spanning rond Sinterklaas
Barneveld
vanaf 10:00 uur tot 11:30 uur
Nieuwstraat 29, Barneveld


De tweede gratis informatieve bijeenkomst BoekStart & Babbels voor ouders van jonge kinderen, gaat over ‘Spanning rond Sinterklaas'.

Spanning rond Sinterklaas

Bij veel kinderen loopt de spanning rond het Sinterklaasfeest hoog op waardoor ze ander gedrag tonen dan gebruikelijk. Hoe kun je hen daarin begeleiden zodat de sfeer voor het hele gezin ontspannen en gezellig blijft? Op vrijdagochtend 29 november van 10.00 tot 11.30 uur kun je hierover tips krijgen en ervaringen met andere ouders uitwisselen in de Bibliotheek in Barneveld.

Gratis deelname en kinderen welkom

Deelname is gratis, net als de koffie en thee, en aanmelden is niet nodig. Neem gerust je kinderen mee want er is speelgoed genoeg en aan het einde van de bijeenkomst wordt er voorgelezen uit ‘Woezel & Pip en de staf van Sinterklaas'.

voorthuizen, alles van, bibliotheek barneveld

Wat is BoekStart & Babbels?

BoekStart & Babbels past binnen de programmalijn BoekStart. Hiermee helpt de Bibliotheek ouders om het leesplezier bij de allerkleinsten tot 4 jaar te stimuleren zodat zij, als ze wat ouder zijn, zelf vaak boeken gaan lenen met hun gratis bibliotheekabonnement (tot 18 jaar).

Met BoekStart & Babbels biedt de Bibliotheek een aantal vrijdagochtenden per jaar (bijna) moeders, vaders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om informatie te krijgen over een bepaald opvoedkundig onderwerp. Ook kunnen ouders vragen stellen en ervaringen met elkaar uitwisselen. Aansluitend worden de kinderen door het voorlezen van een verhaal of een knutselactiviteit ook bij het onderwerp betrokken.

test

Meer informatie Bibliotheek Barneveld

« terug
Allesvan Voorthuizen
Adresgegevens
Rijksweg 59
3781LT Voorthuizen
Telefoon
T 31653739080


Jumbo Voorthuizen
Tuinwinkel De Ganzenbeek - Voorthuizen
Albert Heijn Voorthuizen
Voorthuizen loopt
Bruna Voorthuizen
Volksuniversiteit Barnevue Voorthuizen